Login

Register

Login

Register

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο της “Animanet”!

 

Mε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τις πληροφορίες, τις οποίες συλλέγουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, να σας εξηγήσουμε τους σκοπούς συλλογής και επεξεργασίας τους, αλλά και τις επιλογές και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με την παραπάνω συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Περαιτέρω, επιθυμούμε να σας παρουσιάσουμε τον τρόπο, με τον οποίο θωρακίζουμε τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας, διασφαλίζοντας αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα.

Στην “Anima-net” λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν την προστασία της ιδιωτικότητας σας, και προς τον σκοπό αυτό, ακολουθούμε με αυστηρότητα την ακόλουθη πολιτική προστασίας, η οποία διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών και τηρεί απαρέγκλιτα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Με την επίσκεψη στον Ιστότοπό μας λαμβάνετε γνώση και αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων, που ακολουθεί.

 

  1. Σας εγγυόμαστε ασφάλεια δεδομένων και τήρηση απόλυτης εμπιστευτικότητας

Στην Anima-net έχουμε υιοθετήσει και εφαρμόσει από την ίδρυση και απαρχή λειτουργίας της διαδικτυακής μας πλατφόρμας όλες τις δικλείδες ασφαλείας, οι οποίες θεσπίζονται πλέον με τον κανονισμό 2016/679 της ΕΕ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων), συμμορφούμενοι πάντοτε με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία, το Ν.2472/1997, το Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων.

Στην Anima-net προκειμένου να διασφαλίσουμε την ορθή χρήση και την ακεραιότητα των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών, εφαρμόζουμε κατάλληλες εσωτερικές πολιτικές, ενώ λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα οργανωτικά, τεχνικά, φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφάλειας, καθώς και τεχνολογικά πρότυπα, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

 

  1. Ποιά προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες συλλέγουμε;

Η συλλογή και επεξεργασία περιορίζεται αποκλειστικά στα δεδομένα και στις πληροφορίες, τις οποίες μας χορηγείτε με τη ρητή σας συγκατάθεση και οι οποίες κρίνονται άκρως αναγκαίες για την παροχή των υπηρεσιών, τις οποίας μας ζητάτε. Αντίστοιχα, για όσους επιζητούν εργασία, ως αναγκαίες κρίνονται εκείνες οι πληροφορίες και τα δεδομένα, τα οποία επιτρέπουν την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού.

          Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στον ιστότοπο μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις και τηλεφωνικά. Εκτείνονται κατά κύριο λόγο (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) σε φύλο, ονοματεπώνυμο, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ip address.

Επίσης για τις ανάγκες των συνεδριών ενδέχεται να ζητηθούν και δεδομένα ειδικής κατηγορίας, όπως θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις, καθώς και πληροφορίες που αφορούν την ψυχική υγεία, την σεξουαλική ζωή και τον γενετήσιο προσανατολισμό.

 

2.1 Για ποιούς σκοπούς και ενέργειες συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Οι σκοποί και ενέργειες για τους οποίους συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, κατόπιν  συγκατάθεσής σας, συνίστανται στη(ν):

– Παροχή των υπηρεσιών μας, ήτοι την ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες (ατομικά ή σε ομαδικές συνεδρίες).

-Αποστολή ενημερώσεων/newsletters, προωθητικού υλικού και πληροφοριών σχετικά  με την Anima-net τις υπηρεσίες μας.

-Ενημέρωση για νέες υπηρεσίες και δυνατότητες του Ιστοτόπου και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

-Τήρηση από την Anima-net μιας βάσης δεδομένων.

-Συλλογή, καταχώριση, αποθήκευση, επικαιροποίηση (ανανέωση και μεταβολή), ανάκτηση, χρήση διαβίβαση (διάδοση, χορήγηση και πρόσβαση), κλείδωμα και διαγραφή.

-Διεκπεραίωση και εκτέλεση κράτησης συνεδρίας.

-Διαχείριση των πελατών, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των κρατήσεων, πληρωμών και άλλων δεδομένων συναλλαγών.

-Βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της αναγνώρισης αναγκών, προτιμήσεων και απόψεων και της βελτιστοποίησης των αλληλεπιδράσεων.

-Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Περαιτέρω, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, πέραν της συγκατάθεσης σας, μόνο όταν αυτό επιβάλλεται από διάταξη Νόμου ή κατόπιν αιτήματος εισαγγελικών ή δικαστικών αρχών.

 

2.2 Για πόσο καιρό τηρούμε τα δεδομένα;

Τα δεδομένα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για την επίτευξή των σκοπών της συλλογής και επεξεργασίας τους, και για πέντε (5) έτη μετά το πέρας αυτής, με την επιφύλαξη νόμιμης συμμόρφωσης έναντι του Νόμου που καθιστά υποχρεωτική τη διατήρησή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μετά το πέρας του χρόνου διατήρησης τα προσωπικά σας δεδομένα καταστρέφονται από τα αρχεία και το σύστημά μας.

 

2.3 Σε ποιον μπορεί να κοινοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα;

Αποκλειστικά και μόνο σε υπαλλήλους, συνεργάτες, ή υπεργολάβους της Anima-net, οι οποίοι τα επεξεργάζονται με σκοπό την υλοποίηση των υπηρεσιών διαμεσολάβησής μας.

Για την εξυπηρέτηση των σκοπών επεξεργασίας, που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική, η Anima-net ενδέχεται να παρέχει πρόσβαση ή να διαβιβάζει τα εξής είδη προσωπικών σας δεδομένα στους ακόλουθους εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό και κατ’ εντολή της :

  • Οικονομικά σας δεδομένα στο πιστωτικό ίδρυμα, με το οποίο κάθε φορά συνεργαζόμαστε για την διεκπεραίωση των πληρωμών από και προς τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και λογαριασμούς πιστωτικών καρτών, με σκοπό την εξόφληση των χρηματικών σας οφειλών απέναντι στην Anima-net,
  • Προσωπικά σας δεδομένα στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτυακής φιλοξενίας, με τον οποίο διατηρούμε συμβατική σχέση, με σκοπό την φιλοξενία αυτών στον Ιστότοπο.
  • Προσωπικά σας δεδομένα στην επιχείρηση, που μας παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης προγραμμάτων λογισμικού και βάσεων δεδομένων, με σκοπό την υποστήριξη του Ιστοτόπου.

 

Πέραν των ανωτέρω, ποτέ δεν εκχωρούμε, μεταβιβάζουμε, κοινοποιούμε ή διανέμουμε δεδομένα σε οιονδήποτε τρίτο, εκτός αν αυτό μας επιβληθεί από το Νόμο ή τις Αρχές.

Σε περίπτωση που υποχρεωθεί από δικαστήριο ή άλλη διοικητική αρχή καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση που φέρει έννομη υποχρέωση προς τούτο, η Anima-net  θα παραχωρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον υποχρεωθεί προς τούτο, μέχρι της έκτασης που προβλέπεται από τον νόμο κατόπιν όμως ενημέρωσής σας.

 

2.4 Προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα, τα οποία λαμβάνουμε για εσάς από τρίτους

Σε περίπτωση, κατά την οποία περιέλθουν στο πλαίσιο συνεργασίας στην κατοχή μας δεδομένα από τρίτους υπεύθυνους επεξεργασίας, την ευθύνη για την εξασφάλιση της συγκατάθεσής σας φέρει ο τρίτος υπεύθυνος. Σταθερή επιδίωξη της Anima-net  είναι η διαπίστωση και ο έλεγχος ότι η επεξεργασία των δεδομένων έχει γίνει με το νόμιμα προβλεπόμενο τρόπο.

 

  1. Πως προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Anima-net έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας και των συστημάτων της. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή.

Είναι σταθερή και απόλυτη η προσήλωση μας στη διασφάλιση των δεδομένων σας. Λαμβάνουμε διαρκώς, ευθυγραμμισμένοι με την κείμενη νομοθεσία, όλα εκείνα τα αναγκαία οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, τα οποία μας επιτρέπουν να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών και των προσωπικών σας δεδομένων. Σταθερά επικαιροποιούμε και βελτιώνουμε τις πρακτικές ασφαλείας μας.

Στη μη πιθανή περίπτωση, κατά την οποία διαπιστωθεί διαρροή ή παραβίαση δεδομένων, η Anima-net θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενημέρωσή σας και την ενημέρωση των Αρχών. Αν αντίστοιχα περιέλθει σε γνώση σας οιαδήποτε διαρροή δεδομένων σας, έχετε την υποχρέωση να μας ενημερώσετε άμεσα, εντός 24 ωρών από τότε που θα λάβετε γνώση.

 

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας;

 

Δικαίωμα πρόσβασης – ενημέρωσης

Έχετε πάντα δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος σας, πλήρους πρόσβασης και ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα επεξεργασίας – διόρθωσης

Αν τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς δεν είναι ακριβή ή είναι λαθεμένα ή ατελή, έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση και να ζητήσετε να διορθωθούν, συμπληρωθούν ή επικαιροποιηθούν.

Δικαίωμα διαγραφής – «λήθης»

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να καταστρέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον αυτό δεν αντίκειται σε διάταξη νόμου (π.χ. φορολογική διάταξη).

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να περιορισθεί ο τρόπος, με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας, χωρίς δικαίωμα σε περαιτέρω επεξεργασία, τηρώντας μόνο όσα δεδομένα χρειάζεστε για μελλοντική αναφορά.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να ανακτήσετε και επαναχρησιμοποιήσετε ή προωθήσετε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, για σκοπούς και υπηρεσίες που εσείς επιλέγετε και υποδεικνύετε, πάντα με ασφαλή και ενδεδειγμένο τρόπο.

Όλα τα παραπάνω δικαιώματά σας, καθώς επίσης και το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, έχετε τη δυνατότητα να τα ασκήσετε ανά πάσα στιγμή, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο anima@anima-net.gr ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση Λ. Βασ. Σοφίας 119-115, Αθήνα.

Η Anima-net θα ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημά σας εντός μηνός από την παραλαβή του. Κατόπιν ενημέρωσής σας, η εν λόγω προθεσμία δύναται να παρατείνεται κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Τυχόν απόρριψη του αιτήματός σας θα λαμβάνει χώρα αιτιολογημένα.

Εάν τα αιτήματα σας δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, η Anima-net μας διατηρεί το δικαίωμα, είτε : (α) να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας, είτε (β) να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο σχετικό αίτημά σας.

Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ρητά ο νόμος, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε σχετικώς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Εφόσον υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητα του φυσικού προσώπου που υποβάλλει το αίτημα, διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την παροχή πρόσθετων πληροφοριών αναγκαίων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς του.

Εφόσον παραβιάζονται δικαιώματά σας, σας ενημερώνουμε ότι έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή σε άλλη αρμόδια εποπτική αρχή.

 

  1. Ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας ως χρήστες του ιστότοπου της Animanet;

Με την χρήση του Ιστοτόπου καθώς και κατά την παραχώρηση προσωπικών σας δεδομένων κατόπιν συγκατάθεσης αναγνωρίζετε ότι έχετε την υποχρέωση να δηλώνετε τα πραγματικά, ακριβή και πλήρη στοιχεία που σας ζητούνται από την Anima-net. Περαιτέρω, οφείλετε να ενημερώνετε την Anima-net για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία αυτά, προκειμένου να παραμένουν επικαιροποιημένα και ακριβή.

Αν διαπιστωθεί ότι δεν τηρείτε τις παραπάνω υποχρεώσεις σας ή αν η Anima-net έχει βάσιμες υποψίες ότι οι πληροφορίες που παρέχετε είναι ψευδείς ή ελλιπείς ή με οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε αντίθεση με το νόμο ή με τους Όρους Χρήσης ή την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε την αίτησή σας για εγγραφή ή να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε αμέσως το λογαριασμό σας χωρίς προειδοποίηση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε κανένα δικαίωμα για οποιαδήποτε αποζημίωση εξαιτίας απόρριψης της αίτησής σας, ή την θέση του λογαριασμού σας σε αναστολή ή τερματισμό.

Αναγνωρίζετε ότι η Anima-net δύναται να διαγράψει, διασταυρώσει, συμπληρώσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε με βάση πληροφορίες που παρέχονται νομίμως από τρίτα μέρη. Στην περίπτωση αυτή η Anima-net θα προβεί σε σχετική ενημέρωσή σας, τηρώντας την νόμιμη διαδικασία.

Με την χρήση του Ιστοτόπου βεβαιώνετε πως είστε άνω των δέκα έξι (16) ετών. Εφόσον είστε κάτω των δέκα έξι (16) ετών έχετε την υποχρέωση να απέχετε από οποιαδήποτε χρήση του Ιστοτόπου καθώς και από οποιαδήποτε παραχώρηση προσωπικών σας δεδομένων χωρίς την έγκριση του προσώπου, που ασκεί την γονική σας μέριμνα. Εφόσον δεν τηρείτε τις παραπάνω υποχρεώσεις, οφείλετε να προβείτε σε άμεση σχετική γνωστοποίηση στην Anima-net. Σε κάθε περίπτωση, με την χρήση του Ιστοτόπου αναγνωρίζετε πως η Anima-net δεν φέρει ευθύνη για την παραβίαση των παραπάνω υποχρεώσεων από μέρους σας στο μέτρο που δεν έχει την δυνατότητα, ακόμη και αν καταβάλλει εύλογες προσπάθειες, για την επαλήθευση της ηλικίας σας ή για την συγκατάθεση του ασκούντος την γονική σας μέριμνα.

 

  1. Cookies

Ο Ιστότοπος μας λειτουργεί με cookies.

Google Analytics. Η υπηρεσία Google Analytics παρέχεται από την Google, Inc. («Google»). Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να συλλέξουμε ανωνυμοποιημένα στατιστικά δεδομένα με σκοπό να βελτιώσουμε τον Ιστότοπο. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις πρακτικές της Google πηγαίνοντας στην ενότητα Google Analytics και απόρρητο. Επίσης, μπορείτε να καταργήσετε τη συμμετοχή σας στο Google Analytics με τη λήψη της προσθήκης του προγράμματος περιήγησης για την κατάργηση της συμμετοχής στο Google Analytics. Έχουμε λάβει τα ακόλουθα μέτρα για να προστατέψουμε τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του Google Analytics, όταν χρησιμοποιούνται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου:

  • Έχουμε συνάψει μια σύμβαση επεξεργασίας δεδομένων με την Google σχετικά με το πώς η Google ενδέχεται να επεξεργαστεί τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του Google Analytics.
  • Έχουμε διαμορφώσει τις ρυθμίσεις του Google Analytics για να αποκρύπτονται οι τελευταίες οκτώ διευθύνσεις IP χρηστών.
  • Έχουμε διαμορφώσει το Google Analytics ώστε να μην κοινοποιεί δεδομένα σε τρίτα μέρη.
  • Δεν χρησιμοποιούμε άλλες υπηρεσίες Google σε συνδυασμό με τα Google Analytics.

Cookies διαφήμισης.  Ενδέχεται, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε cookies διαφήμισης στον ιστότοπο μας στην Ε.Ε ή στις ΗΠΑ.  Τα cookies διαφήμισης ορίζονται για την προβολή στοχευόμενων προωθήσεων ή διαφημίσεων βάσει των συμφερόντων σας στον Ιστότοπο ή για τη διαχείριση των διαφημίσεών μας. Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας σε αυτόν τον Ιστότοπο και άλλους ιστότοπους για να σας παρέχουμε στοχευμένες διαφημίσεις.

Ετικέτες pixel. Οι ετικέτες pixel (επίσης γνωστές ως ιστοφάροι και διαφανή GIF) χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, για την παρακολούθηση των ενεργειών των χρηστών του Ιστότοπου, για τη μέτρηση της επιτυχίας των εκστρατειών μάρκετινγκ και τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου και των ποσοστών απόκρισης.

Πληροφορίες προγράμματος περιήγησης ή συσκευής. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ή η συσκευή σας συλλέγουν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση ελέγχου πρόσβασης μέσου (MAC), το είδος υπολογιστή (Windows ή Mac), η ανάλυση οθόνης, η ονομασία και η έκδοση λειτουργικού συστήματος, ο κατασκευαστής και το μοντέλο συσκευής, η γλώσσα, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο και η ονομασία και η έκδοση του Ιστοτόπου που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να διασφαλίσουμε ότι ο Ιστότοπος λειτουργεί σωστά.

Γεωγραφική τοποθεσία. Συλλέγουμε τη γεωγραφική τοποθεσία μιας συσκευής, για παράδειγμα, μέσω της χρήσης δορυφόρου, πύργων κινητής τηλεφωνίας ή σημάτων WiFi. Χρησιμοποιούμε τη γεωγραφική τοποθεσία της συσκευής σας για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο βάσει τοποθεσίας. Κοινοποιούμε, επίσης, τη γεωγραφική τοποθεσία της συσκευής σας σε συνδυασμό με το ποιες διαφημίσεις είδατε και άλλες πληροφορίες που συλλέγουμε με τους συνεργάτες μας, για να τους δώσουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουν περισσότερο εξατομικευμένο περιεχόμενο και να μελετήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε τέτοιου είδους χρήσεις και κοινοποίηση της τοποθεσίας της συσκευής σας, αλλά αν το κάνετε, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις αρμόζουσες εξατομικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο.

Αναγνώριση μοναδικών χαρακτηριστικών συσκευής. Για να έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει βάσει της δραστηριότητάς σας στον Ιστότοπο και για την πρόληψη της απάτης και για σκοπούς πιστοποίησης, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλες τεχνολογίες που είναι παρόμοιες με τα cookies. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συγκεντρώσουμε χαρακτηριστικά συσκευής και να συνδυάσουμε πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ή από τη συσκευή σας, για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αναγνωριστικό που αναγνωρίζει το πρόγραμμα περιήγησής σας ή τη συσκευή σας σε εμάς με εύλογη βεβαιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, ενδέχεται να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να συνδυάσουμε τις εξής πληροφορίες:

  • Αριθμό επισκέψεων
  • Τελευταία επίσκεψη
  • Πρώτη επίσκεψη
  • Εξωτερική διεύθυνση IP
  • Εσωτερική διεύθυνση IP
  • Ανάλυση οθόνης
  • Γεωγραφική τοποθεσία (γεωγραφικό μήκος και πλάτος βάσει της διεύθυνσης IP)
  • Στοιχείο δοκιμής απόδοσης συσκευής
  • Στοιχείο εύρους ζώνης συσκευής
  • Παράγοντας χρήστη συσκευής (τύπος, έκδοση προγράμματος περιήγησης)
  • Δυνατότητες συσκευής (συμβολοσειρά Bpreplay για δυνατότητες προγράμματος περιήγησης)
  • Λειτουργικό σύστημα συσκευής
  • Εγκατεστημένες προσθήκες συσκευής
  • Γλώσσα προγράμματος περιήγησης
  • Ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο Flash
  • Χρόνο συσκευής στο αρχείο
  • Χρησιμοποιούμενες λέξεις κλειδιά, αν προέρχονται από μηχανή αναζήτησης
  • Σελίδες που έχετε επισκεφτεί
  • Διάρκεια επίσκεψης
  • Σελίδα αναφοράς
  • Θέση δείκτη ποντικιού
  • Κλικ ποντικιού
  • Θέση κύλισης σελίδας

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο του παρόχου του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο μέσω της οθόνης βοήθειας. Ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html για πληροφορίες σχετικά με συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα περιήγησης. Να έχετε υπόψη σας ότι αν τα cookies απενεργοποιηθούν, δεν θα παρουσιάζουν όλα τα χαρακτηριστικά του Ιστότοπου την προσδοκώμενη λειτουργία.

Αν θέλετε να κάνετε εκκαθάριση όλων των cookies που έχουν αποθηκευτεί από τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί, παρακάτω παρατίθενται ορισμένοι σύνδεσμοι από όπου μπορείτε να κατεβάσετε τρία προγράμματα που πραγματοποιούν εκκαθάριση των cookies παρακολούθησης:

  1. Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το παρόν περιεχόμενο δύναται να τροποποιείται ανά διαστήματα, ως συνέπεια της συνεχούς προσπάθειάς μας να βελτιώνουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, κατόπιν μεταβολών που επέρχονται σε αυτή.

 

  1. Τί γίνεται σε περίπτωση, κατά την οποία επιλέξετε να μη μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας ή σε περίπτωση που την ανακαλέσετε;

Σε αυτή την περίπτωση δε θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις ενημερώσεις και τις υπηρεσίες μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων: Κυριάκος Δαμουλιάνος

τηλέφωνο: 2111195350 email: anima@anima-net.gr

 

 

Τελευταία αναπροσαρμογή την 25η Μαΐου 2018