Χρειάζομαι Βοήθεια

Για την οικογένειά μου
Ίσως να είστε γονείς που ανησυχείτε για τη συμπεριφορά του παιδιού σας ή πώς ένα διαζύγιο μπορεί να επηρεάσει την οικογένειά σας. Μπορεί να είσαι μέλος θετής οικογένειας και να χρειάζεσαι βοήθεια για την προσαρμογή, ή ίσως να συγκρούεσαι με γονείς ή αδέλφια και να χρειάζεσαι υποστήριξη στην επικοινωνία μαζί τους.
Για την σεξουαλική μου ζωή
Είναι φυσικό να θέλετε καλύτερη σεξουαλική σχέση με τον / την σύντροφό σας και αναρωτιέστε εάν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην ντρέπεστε για αυτό, ζητήστε βοήθεια.
Για θέματα διαζυγίου
Όταν η σχέση φτάνει σε αδιέξοδο και ο γάμος φαίνεται να φτάνει στο διαζύγιο, τα ζευγάρια χωρίζουν αλλά οι γονείς παραμένουν. Κάθε μέλος του ζευγαριού χρειάζεται βοήθεια για να ξαναγράψει και την ιστορία της σχέσης του και την προσωπική του ιστορία.Ακόμα κι αν δεν έχετε παιδιά, ένα διαζύγιο μπορεί να επηρεάσει όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Για τα παιδιά μου
Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι μια καθημερινή πρόκληση. Πολλά θέματα μπορεί να σας ανησυχούν, όπως το σχολείο, οι σχέσεις με τα αδέλφια, οι ηλικιακές αλλαγές τους, και το πώς συνθέτουμε και συμπλέκουμε τις οικογενειακές ιστορίες μεταξύ τους.
Για εμένα (ενήλικας/έφηβος/παιδί)
Αισθάνομαι δύσκολα αυτή την στιγμή στην ζωή μου, έχω διάφορα συμπτώματα που με ανησυχούν και με δυσκολεύουν, μεγαλώνω και δυσκολεύομαι στις σχέσεις μου, ανακαλύπτω την σεξουαλική μου ταυτότητα, συγκρούομαι με τους γονείς μου…

Για το ζευγάρι μου
Τι είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε μαζί;

Η Συμβουλευτική Σχέσεων μπορεί να σας βοηθήσει να μιλήσετε για τις δυσκολίες σας  και να προχωρήσετε. Δεν έχει σημασία αν είστε παντρεμένοι, αν ζείτε μαζί, αν είστε μόνος ή με διαφορετική σεξουαλική προτίμηση. Είμαστε εδώ για να ξεδιπλώσουμε την ιστορία σας και να σας βοηθήσουμε.